Begär offert

Wrasse climbing gourami amur pike Arctic char, steelhead sprat sea lamprey grunion. Walleye

Contacts
Location
523 Sylvan Ave, 5th Floor
Mountain View, CA 94041USA
01
01

Miljöriktiga,
användarvänliga,
& slittåliga massagolv
i Eskilstuna.

Vi levererar golv med produkter från Flowcrete.

Söker du efter högkvalitativa massagolv i Eskilstuna? Då har du kommit rätt. Eskilstuna Plastgolv har sedan 1980 varit experter på att lägga slitstarka och hållbara golv i olika typer av utrymmen. Nu kan vi även erbjuda massagolv av hög kvalitet.

Vi är specialiserade på att lägga fogfria epoxi- och polyuretanbeläggningar för massagolv i Eskilstuna. Våra massagolv är helt fogfria och kan anpassas efter dina behov med alternativ som släta ytor eller halkskyddade ytor. Vi erbjuder även besök på plats för att diskutera dina massagolvbehov och ge dig en uppskattning av projektet.

Så om du söker efter högkvalitativa massagolv i Eskilstuna, begär offert för att ta reda på mer.

Massagolv i EskilstunaFyll i dina uppgifter
så hör vi av oss inom kort.

Fakta om våra massagolv.

Som ledande tillverkare av högkvalitativa massagolv främst för industriella och krävande branscher, med över 40 års erfarenhet i branschen kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för ditt företags specifika behov. Vi är stolta över vårt fokus på kundservice och har alltid kundens bästa i åtanke.

Våra massagolv är slitstarka och levereras med högsta kvalitet. Vi har levererat golv och ytbehandlingar till flera av Sveriges största företag sedan 80-talet och vi strävar alltid efter att hålla vår höga standard. Våra golvkonstruktioner är konsekventa över tid, vilket innebär att de behåller sin kompakta och hållbara kvalitet under lång tid.

Vi erbjuder massagolv i flera olika varianter, alla med bra halkskydd, resistens mot kemikalier, UV-strålning och vatten. Våra massagolv är foglösa, hygieniska, dammfria och lätta att städa. Förutom högkvalitativa massagolv kan vi också erbjuda full teknisk support tack vare våra duktiga installatörer.

Kontakta oss idag för att begära en kostnadsfri offert på massagolv eller om du har några andra frågor. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att hitta rätt lösning för ditt företags behov. För högkvalitativa massagolv i Eskilstuna, kontakta oss idag.

Ett massagolv är ett slitstarkt golv som används i industriella och krävande miljöer, såsom fabriker, lager och verkstäder. Massagolv är konstruerade för att tåla tunga belastningar, kemikalier, hög trafikbelastning och andra krävande förhållanden.

Det finns många, såsom hög hållbarhet, bra halkskydd, resistens mot kemikalier, UV-strålning och vatten, dammfrihet, hygieniskt och enkel städning. De är också anpassningsbara och kan skräddarsys för att passa dina specifika behov.

Det finns flera material som kan användas för massagolv, såsom epoxi, akryl, polyuretan och cement. Valet av material beror på faktorer som belastning, miljöförhållanden och estetiska preferenser.

Massagolv är lätta att rengöra och tål vanligtvis rengöringsmedel och desinfektionsmedel. Det bästa sättet att rengöra massagolv är genom att dammsuga eller sopa golvet regelbundet och torka av det med en fuktig trasa när det behövs.

Tiden det tar att installera ett massagolv beror på flera faktorer, inklusive golvens storlek, typ av material som används, och antalet golvlager som behöver installeras. Installationen av ett massagolv kan ta allt från några dagar till flera veckor. Det är därför bäst att diskutera tidsramen med oss för att få en mer exakt uppskattning baserat på ditt specifika projekt och dina behov.

Du kan få en kostnadsuppskattning för massagolv genom att kontakta en professionell installatör och begära en offert. Offerten kommer att baseras på faktorer som golvens storlek, material och installationstid.

 

Några företag som lagt massagolv via Plastgolv Eskilstuna