Begär offert

Wrasse climbing gourami amur pike Arctic char, steelhead sprat sea lamprey grunion. Walleye

Contacts
Location
523 Sylvan Ave, 5th Floor
Mountain View, CA 94041USA
01
01

Fogfria golv Stockholm —
hållbart & slittåligt golv.

I samarbete med Flowcrete kan vi levererar fogfria golv i Stockholm.

Vi har ett brett utbud av färger, mönster och material att välja mellan, och vi kan anpassa det fogfria golvet efter dina specifika behov och önskemål. Vi erbjuder en professionell installation av fogfria golv i Stockholm med omnejd. Vi arbetar snabbt och effektivt för att säkerställa att golvet installeras på rätt sätt och med högsta kvalitet. Dessutom rådger vi om hur du bäst underhåller ditt nya fogfria golv för bästa skick under lång tid framöver.

Kontakta oss idag för mer information om våra tjänster för fogfria golv i Stockholm. Vi är redo att hjälpa dig att skapa det perfekta golvet för ditt eller företag!

Skicka en projektförfrågan ned.Söker du fogfria golv i Stockholm?
Hör av dig nedan!

Fakta om våra fogfria golv.

Fogfria golv i Stockholm har blivit alltmer populära i moderna byggnadsprojekt och industrimiljöer, tack vare deras fördelar som hög hållbarhet, lätt underhåll och estetiska utseende. Dessa golv har ingen fogning, vilket gör dem mycket tåliga och slitstarka, vilket gör dem till ett idealiskt val för högtrafikerade områden där konstant slitage är vanligt.

Vi kan med hjälp av våra samarbetspartners också erbjuda en mängd olika mönster och färger, vilket ger en anpassningsbarhet som traditionella golv inte kan matcha. Dessa golv kan också ge en modern och ren finish som passar perfekt i moderna inredningar. Det finns flera typer av fogfria golv i Stockholm, inklusive epoxi, akryl och polyuretan, som alla har unika egenskaper och användningar. Vi på Eskilstuna Plastgolv installerar alla dessa.

Fördelarna med fogfria golv i Stockholm är många, och de kan användas på olika underlag som trä, metall, betong och asfalt. Golven kan också anpassas för ytskikt som blanka eller sandbeströdda för att möta kraven på en hygienisk miljö. Det är också möjligt att lägga fogfria golv på underlag av olika ålder och kvalitet och få ett jämnt och fint resultat.

Med över 40 års erfarenhet av att tillverka fogfria golv, kan vi garantera hög kvalitet och användning av de senaste teknikerna och metoderna i vår tillverknings- och installationsprocess. Kontakta våra experter för rådgivning och hjälp att hitta rätt fogfria golvslösning för din verksamhet i Stockholm.

Fallspackling är en viktig metod för att förhindra vattenskador på golv i våtrum, storkök, innergårdar och terrasser. Vid fallspackling ges överytan en lutning som skapar ett naturligt flöde av vatten mot golvbrunnen, vilket gör att vattnet leds bort på ett säkert och effektivt sätt. Metoden är särskilt viktig i våtrum där det är hög risk för vattenläckage och där vatten kan orsaka allvarliga skador på byggnaden och dess konstruktion. Fallspackling kan utföras med olika typer av spackel, beroende på underlag och önskad lutning. Genom att anlita professionella fallspacklare kan du vara säker på att ditt golv blir säkert och skyddat mot vattenskador.

Golvavjämning är en viktig del av förberedelserna inför golvbeläggning. Det handlar om att skapa en jämn och plan yta som är redo att ta emot golvmaterialet. Golvavjämning kan göras med olika produkter och metoder, beroende på underlag och önskemål. Det kan vara en självutjämnande massa som appliceras på betong eller en spackelmassa för att jämna ut en ojämn träyta. Ett bra utfört golvavjämningsarbete ger en hög kvalitet på det slutgiltiga golvet och förlänger livslängden på golvbeläggningen. Vid behov av golvavjämning i Stockholm så finns vi på Eskilstuna Plastgolv redo att hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet och hjälper dig att välja den bästa lösningen för ditt golvs behov.

Fogfria golv, även kallade industrigolv, är en populär typ av golvmaterial som erbjuder hög slitstyrka och tät yta. Ett fogfritt golv har inga skarvar, vilket gör det enkelt att rengöra och underhålla. Golven kan användas inom många olika branscher och miljöer, som exempelvis sjukhus, laboratorier, fabriker och lager.

Komersiella golv är slitstarka golv ett måste för många offentliga utrymmen som dagligen används av många människor. För att klara av de höga kraven på tålighet och hållbarhet utan att offra estetiken, behöver man golv som är både funktionella och vackra att titta på. Sjukhus, garageutrymmen, kontor eller butiker och gallerior är exempel på utrymmen där slitstarka golv är viktigt.

Stegljudsdämpande golv är en typ av golv som är konstruerade för att minska ljudnivån mellan våningsplan i flervåningshus eller i rum där det behövs extra dämpning av stegljud. Dessa golv är tillverkade med material som är ljudabsorberande och kan beläggas med alla vanligt förekommande golvbeläggningar, som till exempel trä, laminat eller textil. De är även robusta och klarar hög belastning, vilket gör dem lämpliga för användning i allmänna utrymmen såsom trapphus, korridorer, hotellrum och kontor. Att använda stegljudsdämpande golv kan skapa en behagligare ljudmiljö och minska störande ljud från steg och rörelser på golvet.

Nivåskillnader på golvytor kan orsakas av flera faktorer, till exempel sättningar i marken, användning av olika golvmaterial eller höjdnivåer i byggnader. Om skillnaderna är stora kan det krävas en uppbyggnad av golvytan för att jämna ut den. Vi rekommenderar man en nivåskillnadsuppbyggnad med leca/dolomit för större konstruktioner.

Några kunder som anlitat oss för fogfria golv i Stockholm samt övriga landet.